Webaston asennus ammattitaidolla

Meiltä Webaston asennus niin työkoneisiin, kuorma-autoihin kuin veneisiinkin Raisiossa

Kätevällä laskurillamme voit selvitää, kuinka paljon lämmitin maksaa asennettuna autoosi.

Webaston asennus

Webaston asennus on varma valinta niin työkoneen, kuorma-auton kuin veneenkin lämmittämiseen. Webasto-lämmittimen avulla lämmität esimerkiksi työkoneen ohjaamojen sisätilat ja moottorin sekä sulatat tuulilasin jäästä.

Kaikista Webaston lämmitinmalleista löytyy portaaton automaattinen tehonsäätö, joka auttaa pitämään sisälämpötilan tasaisena myös veneessä. Hankkimalla Webasto-lämmittimeen kauko-ohjaimen voit aktivoida lämmittimen kaukosäätimen kantaman päästä.

Asennuta lämmittimet kätevästi Autolifessa Raisiossa! Toimipisteellämme palvelee myös autohuolto ja autokorjaamo.

Webasto sopii erilaisiin käyttökohteisiin

Tarjoamme kattavan valikoiman Webasto-lämmittimiä ja käyttölaitteita erilaisiin ja erikokoisiin työkoneisiin ja veneisiin. Toimitamme, asennamme ja huollamme sekä vesilämmittimet että ilmalämmittimet – ammattilaisemme auttavat valitsemaan sopivimman lämmitintyypin ja -mallin ajoneuvoosi. Saat meiltä myös käyttölaitteet.

Hanki Webasto-lämmitin valmiiksi asennettuna

Raisiolainen Autolife asentaa Webasto-lämmittimiä mm. henkilöautoihin, kaivinkoneisiin, kuormaajiin, kuorma-autojen ohjaamoihin sekä muihin ajoneuvoihin – veneitä unohtamatta. Voit laskea laskurillamme, mitä Webaston asennus autoosi maksaa. Huolellisen asennustyön myötä saat pitkäikäisen lämmitinratkaisun, joka säästää moottoria, polttoainetta, luontoa ja sinun aikaasi.

Tutustu lämmittimiin ja ota yhteyttä

Tutustu malleihimme oheisesta valikosta. Jos tarvitset neuvoja mallin valintaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Autamme sinua valitsemaan sopivimman lämmittimen autoosi. Saat kauttamme myös Webasto varaosat.