Meiltä Webasto- ja Eberspächer-varaosat

Kauttamme saat Eberspächer- ja Webasto-varaosat veneisiin, autoihin ja työkoneisiin. Meillä on pitkä kokemus myös erilaisista asennus- ja korjaustöistä.

Kun polttoainelämmitin lakkaa toimimasta, kannattaa se korjauttaa mahdollisimman pikaisesti ammattilaisella. Meiltä saat Eberspächer– ja Webasto-varaosat niin autoihin, veneisiin kuin työkoneisiinkin. Saat kauttamme myös asennus- ja korjauspalvelut!

Eberspacher_asennus_1

Veneen lämmitin

Kun venekausi lähestyy, kannattaa varmistaa polttoainelämmittimen toiminta. Veneen kevättarkastuksen yhteydessä on hyvä koekäyttää myös lämmitin: jos se ei käynnisty tai savuttaa, se on korjausta vailla. Savuttaminen johtuu yleensä siitä, että palopesä on vahingoittunut. Jos haluaa ennaltaehkäistä ongelmia, palopesän voi vaihtaa jo ennen ongelmien ilmenemistä. Vaihto onnistuu näppärästi laadukkaiden Eberspächer ja Webasto varaosien avulla.

Kannattaa myös harkita vanhimpien lämmittimen vaihtamista uuteen, sillä vanhojen laitteiden varaosat ovat kalliita ja niiden saatavuus voi vaihdella. Lue lisää venelämmittimet -sivulta.

Meiltä saat Eberspächer- ja Webasto-varaosat viimeistään seuraavaksi päiväksi. Jotta lämmitin toimii oikein, tehokkaasti ja turvallisesti kannattaa aina käyttää alkuperäisiä osia.

Laadukkaat Webasto-varaosat

Meillä on hyllyssä Webasto-varaosat autoihin, veneisiin ja työkoneisiin. Uusimpiin lämmittimiin meiltä saa kaikki varaosat suoraan hyllystä, mutta tarvittaessa saamme myös tilattua harvinaisempia varaosia noin vuorokauden sisällä.

Webastossa yleisimpiä vikoja ovat hehkutulppa- ja ohjainlaiteviat. Webaston-varaosia myydään kokonaisuuksina eli niitä ei voi ostaa yksittäisinä komponentteina.

Webasto-varaosat:

 • ohjainlaite
 • paloilmapuhallin
 • lämpöanturit
 • hehkutulppa
 • tiivisteet
 • palopesä
 • asennustarvikkeet

Eberspächer-varaosat

Hyllystämme löydät Eberspächer-varaosat veneiden, työkoneiden ja autojen polttoainelämmittimiin. Etenkin uusimpiin lämmittimiin meillä on varaosia suoraan hyllyssä, mutta pystymme myös tilaamaan asiakkaan tarvitsemia varaosia noin vuorokauden sisällä.

Eberspächerin lämmittimissä yleisimpiä vikoja ovat hehkutulpan sihdin karstoittuminen sekä paloilmapuhallin- ja ohjainlaiteviat. Eberspächerin-varaosat ovat pienempinä osakokonaisuuksina, jolloin kaikki osat voidaan ostaa erikseen, riippuen hieman lämmittimestä.

Eberspächer-varaosat:

 • ohjainlaite
 • paloilmapuhallin
 • lämpöanturit
 • liekintunnistin
 • hehkutulppa
 • tiivisteet
 • palopesä
 • hehkutulpansihti
 • asennustarvikkeet

Monipuoliset varaosat erilaisiin lämmittimiin

Veneissä käytetään yleensä ilmalämmittimiä, jotka ovat huoltovapaampia kuin vesilämmittimet. Se johtuu siitä, että ilmalämmittimissä on vähemmän osia eikä esimerkiksi vuotavia tiivisteitä tai vesipumppua. Venelämmittimissä polttoainesuodatin kannattaa vaihtaa vuosittain.

Työkonelämmittimissä ja autoissa lämmitystä hoitaa yleensä vesilämmitin. Työkoneissa käytetään ilmansuodattimia ja polttoainesuodattimia, jotka on hyvä tarkistaa ja vaihtaa vuosittain. Suodattimet ovat yksi yleisimmistä Webasto-varaosista ja ne on helppo vaihtaa. Polttoainesuodatin kannattaa vaihtaa, jos sinne on kertynyt roskaa.

Veneen polttoainelämmittimen korjaaminen itse

Korjaaminen onnistuu myös omatoimisesti tilaamalla laadukkaat Eberspächer- tai Webasto-varaosat suoraan kotiin. Useimmiten korjaukseen tarvitaan kuitenkin erikoistyökaluja ja diagnoositesteri. Testerin avulla nähdään, mikä vika polttoainelämmittimessä on tai mistä vikaa kannattaa alkaa etsiä. Jos ei ole täysin varma viasta tai sen korjauksesta, kannattaa pyytää ammattilainen apuun. Silloin todennäköisesti säästää rahaa.

Tarvitsetko lämmittimien asennusta, korjausta tai varaosia?

Autolife Oy palvelee sinua kaikissa näissä asioissa. Löydät meidät Raision Purokadulta. Olemme asiakaslähtöisiä ammattilaisia, ja autamme sinua kulkuneuvosi merkistä ja mallista riippumatta. Meiltä saat Eberspächer- ja Webasto-varaosat sekä laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Kysy lisää, niin etsitään sinun lämmittimeesi parhaat varaosat!