Meiltä Webasto- ja Eberspächer-varaosat

Kauttamme saat Eberspächer-varaosat ja Webasto-varaosat veneisiin, autoihin ja työkoneisiin. Meillä on pitkä kokemus myös erilaisista asennus- ja korjaustöistä.

Kun polttoainelämmitin lakkaa toimimasta, kannattaa se korjauttaa mahdollisimman pikaisesti ammattilaisella. Meiltä saat Eberspächer– ja Webasto-varaosat niin autoihin, veneisiin kuin työkoneisiinkin. Saat kauttamme myös asennus- ja korjauspalvelut!

Eberspächer-varaosat ja Webasto-varaosat auttavat laitteiden korjaamisessa.
Webasto-varaosat ja Eberspächer-varaosat laajasta valikoimastamme.

Veneen lämmitin

Kun venekausi lähestyy, kannattaa varmistaa polttoainelämmittimen toiminta. Veneen kevättarkastuksen yhteydessä on hyvä koekäyttää myös lämmitin: jos se ei käynnisty tai savuttaa, se on korjausta vailla. Savuttaminen johtuu yleensä siitä, että palopesä on vahingoittunut. Jos haluaa ennaltaehkäistä ongelmia, palopesän voi vaihtaa jo ennen ongelmien ilmenemistä. Vaihto onnistuu näppärästi, kun olet hankkinut valmiiksi laadukkaat Eberspächer ja Webasto-varaosat.

Kannattaa myös harkita vanhimpien lämmittimen vaihtamista uuteen, sillä vanhojen laitteiden varaosat ovat kalliita ja niiden saatavuus voi vaihdella. Lue lisää venelämmittimet -sivulta.

Meiltä saat Eberspächer-varaosat ja Webasto-varaosat viimeistään seuraavaksi päiväksi. Jotta lämmitin toimii oikein, tehokkaasti ja turvallisesti kannattaa aina käyttää alkuperäisiä osia.

Laadukkaat Webasto-varaosat

Webasto-varaosat löytyvät meiltä suoraan hyllystä autoihin, veneisiin ja työkoneisiin. Uusimpiin lämmittimiin meiltä saa kaikki varaosat suoraan hyllystä, mutta tarvittaessa saamme myös tilattua harvinaisempia varaosia noin vuorokauden sisällä. Meiltä löydät siis kattavan valikoiman erilaisia varaosapaketteja, jotka sisältävät laadukkaat Webasto-varaosat lämmittimen korjaamiseen.

Thermo-Pro, Webasto-varaosat
Webasto-varaosat on helppo löytää osaavan ammattilaisen valikoimasta.

Webastossa yleisimpiä vikoja ovat hehkutulppa- ja ohjainlaiteviat. Webasto-varaosat myydään kokonaisuuksina eli niitä ei voi ostaa yksittäisinä komponentteina. Usein Webastoon kannattaakin tehdä laajempi huolto korjauksen yhteydessä, minkä vuoksi varaosakokonaisuus on erinomainen valinta. Alla lueteltuna Webasto-varaosat, jotka löydät valikoimastamme.

Webasto-varaosat valikoimassamme:

 • ohjainlaite
 • paloilmapuhallin
 • lämpöanturit
 • hehkutulppa
 • tiivisteet
 • palopesä
 • asennustarvikkeet

Eberspächer-varaosat

Hyllystämme löydät Webasto-varaosat ja Eberspächer-varaosat veneiden, työkoneiden ja autojen polttoainelämmittimiin. Etenkin uusimpiin lämmittimiin meillä on varaosia suoraan hyllyssä, mutta pystymme myös tilaamaan asiakkaan tarvitsemia varaosia noin vuorokauden sisällä.

Eberspächer-varaosat kattavasta valikoimasta.
Meiltä löydät varaosat Eberspächerin lämmittimiin.

Eberspächerin lämmittimissä yleisimpiä vikoja ovat hehkutulpan sihdin karstoittuminen sekä paloilmapuhallin- ja ohjainlaiteviat. Eberspächerin-varaosat ovat pienempinä osakokonaisuuksina, jolloin kaikki osat voidaan ostaa erikseen, riippuen hieman lämmittimestä.

Eberspächer-varaosat valikoimassamme:

 • ohjainlaite
 • paloilmapuhallin
 • lämpöanturit
 • liekintunnistin
 • hehkutulppa
 • tiivisteet
 • palopesä
 • hehkutulpansihti
 • asennustarvikkeet

Monipuoliset Webasto-varaosat ja Eberspächer-varaosat erilaisiin lämmittimiin

Eberspächer- ja Webasto-varaosia löytyy meiltä jokaiseen kulkuvälineeseen. Erialisissa ajoneuvoissa käytetään erilaisia lämmittimiä, joten varaosien malli riippuu myös siitä, mikä on Webasto-varaosien tai Eberspächerin osien lopullinen käyttökohde.

Veneiden lämmittimien varaosat

Veneissä käytetään yleensä ilmalämmittimiä, jotka ovat huoltovapaampia kuin vesilämmittimet. Se johtuu siitä, että ilmalämmittimissä on vähemmän osia eikä esimerkiksi vuotavia tiivisteitä tai vesipumppua. Venelämmittimissä polttoainesuodatin kannattaa vaihtaa vuosittain. Uudet Webasto-varaosat ja Eberspächer-varaosat voivat tehostaa ilmalämmittimen toimintaa.

Eberspächer- ja Webasto-varaosat autoihin sekä työkoneisiin

Työkonelämmittimissä ja autoissa lämmitystä hoitaa yleensä vesilämmitin. Työkoneissa käytetään ilmansuodattimia ja polttoainesuodattimia, jotka on hyvä tarkistaa ja vaihtaa vuosittain. Suodattimet ovat yksi yleisimmistä Webasto- tai Eberspächer-varaosista ja ne on helppo vaihtaa. Polttoainesuodatin kannattaa vaihtaa, jos sinne on kertynyt roskaa.

Veneen polttoainelämmittimen korjaaminen itse

Korjaaminen onnistuu myös omatoimisesti tilaamalla laadukkaat Eberspächer- tai Webasto-varaosat suoraan kotiin. Useimmiten korjaukseen tarvitaan kuitenkin erikoistyökaluja ja diagnoositesteri. Testerin avulla nähdään, mikä vika polttoainelämmittimessä on tai mistä vikaa kannattaa alkaa etsiä. Tällä tavoin oikeat Webasto-varaosat on helppo löytää jo etukäteen ennen laitteen korjaamista.

Jos ei ole täysin varma viasta tai sen korjauksesta, kannattaa pyytää ammattilainen apuun. Silloin todennäköisesti säästää rahaa.

Oli kyseessä sitten kumpi tahansa valmistaja, tarjoamme laadukkaat Webasto-varaosat ja Eberspächer-osat! Tarvikkeillamme saat lämmittimesi jälleen toimimaan.

Tarvitsetko lämmittimien asennusta, korjausta tai varaosia?

Autolife Oy palvelee sinua kaikissa näissä asioissa. Löydät meidät Raision Purokadulta. Olemme asiakaslähtöisiä ammattilaisia, ja autamme sinua kulkuneuvosi merkistä ja mallista riippumatta. Meiltä saat Eberspächer- ja Webasto-varaosat sekä laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Meiltä saat myös Webaston tai Eberspächerin asennuksen. Kysy lisää, niin etsitään sinun lämmittimeesi parhaat Webasto-varaosat!