Autoterm-lämmittimet

Saat meiltä eurooppalaista laatua edustavat Autoterm-lämmittimet talven varalle. Toimitamme ja asennamme lämmittimiä kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin Raision toimipisteessä. Autoterm lämmitin pitää ajoneuvon sisätilat miellyttävän lämpiminä ja säästää moottoria. Meillä asennettuihin Autoterm-lämmittimiin saat peräti kolmen vuoden takuun!

Autoterm lämmittimet

Autoterm ilmalämmitin

Diesel-käyttöinen ilmalämmitin auton sisätilojen lämmittämiseen. Autoterm Air (entinen Planar-lämmitin) on tehokas ja muuttaa auton sisätilat nopeasti miellyttäviksi, kovallakin pakkasella. Tutustu tuotteisiin tarkemmin >>

Autoterm vesilämmitin

Autoterm Flow 5 (entinen Binar-lämmitin) -vesilämmittimet kevyelle ja raskaalle kalustolle. Lämmitin tarjoaa tehoa, mukavuutta ja turvallisuutta kaikkiin ajoneuvoihin. Tutustu tuotteisiin tarkemmin >>

EU-mallien ja Venäjän mallien ero

Autoterm lämmitin on hieman erilainen Euroopassa ja Venäjällä. EU-mallin ja Venäjällä myytävän lämmittimen erottaa toisistaan nimen perusteella. EU-malli käytti ennen nimeä Binar 5S, mutta nykyisin se on nimeltään Autoterm Flow 5. Venäjällä myytävä lämmitinmalli on edelleen nimeltään Binar 5S. Tyyppitarra on EU-malleissa englanniksi.

Lämmittimien keskeisin ero on pakoäänenvaimentimessa, joka on EU-malleissa vakiovaruste ja RUS-malleissa lisävaruste. Äänenvaimentimen avulla melutaso on saatu laskemaan 80 dB:sta 68 dB:iin. EU-malleissa on uusi vaimennettu polttoainepumppu joka on huomattavasti hiljaisempi kuin vanha Thomas Magneten pumppu.

Lisäksi eroa on laadunvalvonnassa ja testauksessa. EU-mallit valmistetaan tehtaalla omassa linjastossa, jossa laadunvalvonta on EU:n paremman kuluttajansuojan vuoksi viety pidemmälle. Lisäksi jokainen Autoterm lämmitin käy tehtaalla aina 45 minuutin koeajon kasauksen jälkeen. Tällä suljetaan pois mahdolliset komponentti- ja kokoonpanovirheet. RUS-malleissa testiajoa ei tehdä.

Autotermin lämmittimet meiltä asennettuna

Talvi ja pakkaset rasittavat autoa ja sen moottoria. Lämmitetty auto lisää merkittävästi käyttömukavuutta eikä moottoria tarvitse kylmäkäynnistää kovillakaan pakkasilla. Säästät samalla luontoa, sillä esilämmitetty moottori aiheuttaa vähemmän hiilivety- ja häkäpäästöjä.

Kysy lisää tuotteistamme tai varaa aika Autoterm-lämmittimen asentamiseen. Autamme mielellämme valitsemaan ajoneuvoosi oikeanlaisen lämmittimen!