Venelämmittimet sekä työkoneiden ja raskaan kaluston lämmittimet

Venelämmittimet sekä työkoneiden ja raskaan kaluston lämmittimet Autolifen laadukkaasta valikoimasta! Laadukas laite lämmittää moottorin ja kaluston sisätilat sekä säästää moottoria ja helpottaa käynnistystä.

Työkoneisiin ja kuorma-autoihin lämmitin on lähes ehdoton hankinta. Venelämmittimet ovat usein tarpeellisia talvella. Koneiden kylmäkäynnistys voi olla kovilla pakkasilla ilman lämmitintä jopa mahdotonta. Lämmitin lämmittää myös sisäilmaa, jolloin työnteon olosuhteet ovat mukavat ja työskentely helpottuu. Laite lämmittää moottorin ja ohjaamon sisätilat sekä sulattaa tuulilasin jäästä.

Venelämmittimet sopivat pohjoisen olosuhteisiin

Lämmitin on kannattava valinta, kun veneellä oleskellaan kylminä aikoina. Webaston ja Eberspächerin venelämmittimet soveltuvat mainosti Pohjoisen haastaviin olosuhteisiin. Lämpimässä veneessä on mukava viettää aikaa ja venelämmittimet pidentävät veneen käyttökautta huomattavasti.

Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet. Nämä lämmittimet edustavat huipputekniikkaa, ovat kestävyydeltään erinomaisia ja soveltuvat erinomaisesti kylmiin, pohjoisiin olosuhteisiimme. Kauko-ohjattavat laitteet ovat vaivattomia ja tekevät käytöstä erittäin sujuvaa. Saat meiltä venelämmittimet sekä lämmittimet raskaaseen kalustoon ja työkoneisiin. Meiltä myös Webasto ja Eberspächer varaosat.

Tutustu tuotteisiimme:


Laatua nopeallakin aikataululla

Edullinen hintatasomme yhdistettynä korkeatasoisiin tuotteisiin ja laadukkaaseen työnjälkeen on vakuuttanut asiakkaita jo vuosien ajan. Kun haluat hyvää ja nopeaa palvelua, ota yhteyttä Autolifeen.

Meillä ei tarvitse turhia odotella – saat venelämmittimet, työkoneiden lämmittimet ja raskaan kaluston lämmittimet asennettuna nopealla aikataululla!

Venelämmittimet asennettuna ja huollettuna

Saat meiltä lämmittimen lisäksi myös asennuksen sekä huolto- ja korjauspalvelut. Venelämmittimet ja muut lämmityslaitteistot asennetaan yleensä yhden työpäivän aikana. Tutustu lisää autojen huolto- ja korjauspalveluihin sivuilla autohuolto Turku ja autokorjaamo Turku.

Asennukset, huollot ja korjaukset teemme normaalisti toimipisteessämme Raisiossa. Tapauskohtaisesti voimme sopia, että venelämmittimet asennetaan tai huolletaav myös veneen tai koneen sijaintipaikalla – olemme käyneet korjaamassa ja asentamassa lämmittimiä muun muassa lähialueiden veneisiin paikan päällä.


Ota yhteyttä