Veneiden, työkoneiden ja raskaan kaluston lämmittimet

Lämmitin säästää moottoria, helpottaa käynnistystä ja pitää sisätilat lämpiminä. Meiltä saat lämmittimet myös veneisiin, työkoneisiin ja muuhun raskaaseen kalustoon.

Työkoneisiin ja kuorma-autoihin lämmitin on lähes ehdoton hankinta. Koneiden kylmäkäynnistys voi olla kovilla pakkasilla ilman lämmitintä jopa mahdotonta. Lämmitin lämmittää myös sisäilmaa, jolloin työnteko olosuhteet ovat mukavat ja työnteko helpottuu. Lämmitin lämmittää moottorin ja ohjaamon sisätilat sekä sulattaa tuulilasin jäästä.

Venelämmitin sopii Pohjoisen olosuhteisiin

Venelämmittin on kannattava valinta, kun veneellä oleskellaan kylminä aikoina. Webaston ja Eberspächerin lämmittimet soveltuvat mainosti Pohjoisen haastaviin olosuhteisiin. Lämpimässä veneessä on mukava viettää aikaa ja venelämmittimet pidentävät veneen käyttökautta huomattavasti.

Webasto veneessä - meiltä saat myös venelämmittimet
Webasto kuorma-autossa - meiltä myös venelämmittimet

Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet. Nämä lämmittimet edustavat huipputekniikkaa, ovat kestävyydeltään erinomaisia ja soveltuvat erinomaisesti kylmiin, pohjoisiin olosuhteisiimme. Kauko-ohjattavat laitteet ovat vaivattomia ja tekevät käytöstä erittäin sujuvaa.

Tutustu tuotteisiimme:


Laatua nopeallakin aikataululla

Edullinen hintatasomme yhdistettynä korkeatasoisiin tuotteisiin ja laadukkaaseen työnjälkeen on vakuuttanut asiakkaita jo vuosien ajan. Kun haluat hyvää ja nopeaa palvelua, ota yhteyttä.

Meillä ei tarvitse turhia odotella – saat vene- ja muut lämmittimet asennettuna nopealla aikataululla!

Webasto lämmittää työkoneen - meiltä myös venelämmittimet
Webasto pidentää veneilykautta - meiltä myös venelämmittimet
Webasto ja raskas kalusto - meiltä myös venelämmittimet

Asennus ja huolto

Saat meiltä lämmittimen lisäksi myös asennuksen sekä huolto- ja korjauspalvelut. Lämmittimien asennus hoituu yleensä yhden työpäivän aikana.

Asennukset, huollot ja korjaukset teemme normaalisti toimipisteessämme Raisiossa. Tapauskohtaisesti voimme sopia venelämmittimen asennuksen tai huollon myös veneen tai koneen sijaintipaikalle – olemme käyneet korjaamassa ja asentamassa lämmittimiä muun muassa lähialueiden veneisiin paikan päällä.


Ota yhteyttä

050 351 3411   -

Copyright © 2018 Autolife Oy