Vene-, työkone- ja raskaan kaluston lämmittimet

Lämmitin säästää moottoria, helpottaa käynnistystä ja pitää sisätilat lämpiminä.

Työkoneisiin ja kuorma-autoihin lämmitin on ehdoton hankinta. Koneiden kylmäkäynnistys kovilla pakkasilla on lähes mahdotonta ilman lämmitintä. Lämmitin lämmittää myös sisäilmaa, jolloin työnteko olosuhteet ovat mukavat ja työnteko helpottuu. Lämmitin lämmittää moottorin ja ohjaamon sisätilat sekä sulattaa tuulilasin jäästä.

Venelämmitin on kannattava valinta, kun veneellä oleskellaan kylminä aikoina. Webaston ja Eberspächerin lämmittimet soveltuvat mainosti pohjoisiin olosuhteisiimme. Lämpimässä veneessä on mukava viettää aikaa ja lämmittimen ansiosta veneen käyttökausi pitenee huomattavasti.

Webasto veneessä
Webasto kuorma-autossa

Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet. Nämä lämmittimet edustavat huipputekniikkaa, ovat kestävyydeltään erinomaisia ja soveltuvat erinomaisesti kylmiin, pohjoisiin olosuhteisiimme. Kauko-ohjattavat laitteet ovat vaivattomia ja tekevät käytöstä erittäin sujuvaa.

Tutustu tuotteisiimme:


Laatua nopeallakin aikataululla

Edullinen hintatasomme yhdistettynä korkeatasoisiin tuotteisiin ja laadukkaaseen työnjälkeen on vakuuttanut asiakkaita jo vuosien ajan. Kun haluat hyvää ja nopeaa palvelua, ota yhteyttä.

Meillä ei pitkiä jonoja ole – saat lämmittimen asennettuna nopealla aikataululla!

Webasto lämmittää työkoneen
Webasto pidentää veneilykautta
Webasto ja raskas kalusto

Asennus ja huolto

Saat meiltä lämmittimen lisäksi myös asennuksen sekä huolto- ja korjauspalvelut. Lämmittimien asennus hoituu yleensä yhden työpäivän aikana.

Asennukset, huollot ja korjaukset teemme normaalisti toimipisteessämme Raisiossa. Tapauskohtaisesti voimme sopia asennuksen tai huollon myös veneen tai koneen sijaintipaikalle – olemme käyneet korjaamassa ja asentamassa lämmittimiä muun muassa lähialueiden veneisiin paikan päällä.


Tiedustelut

050 351 3411   -

Copyright © 2018 Autolife Oy